reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Teď už jsi velký chlapec

You're a Big Boy Now

Žánr:
Rok:
1966
Délka:
93 minut
„Každý začátek je těžký, obzvlášť pak v lásce!“

Celkové hodnocení filmu Teď už jsi velký chlapec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.4.2013
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2007
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6029minih6029Den poté (1983) [TV film] 
The Day After n
minih16603minih16603Poslední psanec (1994) [TV film] 
The Last Outlaw n
minih34297minih34297Půjčovna mozků (1992) 
Brain Donors n
minih53491minih53491Veselý prachy (2006) 
Funny Money n
minih17201minih17201První smrtelný hřích (1980) 
The First Deadly Sin n
minih96306minih96306Mosazná konvice (2012) 
The Brass Teapot n
minih50428minih50428Start v ohrožení (2001) 
Ignition n
minih42868minih42868Tichý spojenec (2005) 
Silent Partner n
minih20102minih20102Šampion (1979) 
The Champ n
minih36654minih36654Okno naproti (2003) 
La finestra di fronte n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
4   - mat.ilda
6   - Pardal
7   - Klapka
7   - zepo
6   - rosta12
7   - fingon
5   - Kloby

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

48 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

218 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

53 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

93 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599814
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.423/0.402