Zari
ohodnotit

Taxi

Další název:
New York Taxi; Taxi 2004
Rok:
2004
Délka:
97 minut
„Newyorská taxikářka, která pomůže policajtovi v utajení.“
Popis / Obsah / Info k filmu Taxi
Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Taxi
Isabelle Williamsové, zvané Belle, se splnil sen. Konečně získala taxikářskou licenci a zbývá ji jen vyzvednout. Její přítel Jesse na ni čeká doma s připravenou večeří, ale Belle se zdržela na úřadě déle a domů dorazí až v době, kdy už Jesse spí. Ráno se Belle Jessemu omlouvá a slibuje, že bude včas v restauraci na večeři. Belle si užívá svůj první den taxikářky, když ji zastaví detektiv Andy Washburn a chce odvézt k bance, která byla právě přepadena. Andy přišel o řidičák, je celému oddělení pro smích a o to více se snaží zabodovat, aby si získal respekt. Andy donutí Belle, aby lupiče pronásledovala, ale zloději, respektive zlodějky, jim ujedou. Přijede policejní posila a na stanici se Andy dozví, že případ přebírá FBI a on je suspendován na pochůzkáře. Belle chce po policejním oddělení zaplatit škodu a vrátit auto, ale nepořídí. Odchází ze stanice naštvaná, ale Andy jí nabídne pomoc, když pomůže i ona jemu...

Belle mu řekne, že viděla za volantem ženu a lupičské auto mělo speciální pneumatiky, které se po prostřelení, zalijí gelem a jsou k sehnání jen v jediné autodílně. Belle zaveze Andyho v autě jeho matky k dílně, kde se zlodějky opravdu ukáží, ale dílna skončí v plamenech i s autem Andyho matky. Belle vezme Andyho k sobě domů, aby Jessemu vysvětlil, proč nepřišla na večeři, ale Jesse nechce nic slyšet, a tak Belle jede s Andym k jeho matce.

Druhý den jdou za Andyho nadřízenou Martou Robinsovou, aby jí řekli, že se jedná o ženy, které plánují vyloupit další banku. Robinsová už má ale vyloupení banky nahlášené. Belle s Andym ukradnou z policejní garáže její vůz a začnou zlodějky sledovat. Opět to nedopadne dobře, a Andy je od policie vyhozen. Belle s Andym přesto pokračují v pátrání...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Taxi
Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině!
Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo.
Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem Belle a Washburn nezabijí navzájem.

DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Taxi 5 (2018)

 Taxi 5 (2018)
Taxi 5 n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Francie
Režie: Franck Gastambide

(pokračování)

Taxi Brooklyn (2014) [TV seriál]

 Taxi Brooklyn (2014) [TV seriál]
Taxi Brooklyn n
 
Žánr: akční / komedie / krimi / drama
Země: Francie
Režie: Frédéric Berthe, Gérard Krawczyk, Alain Tasma

(pokračování)

Taxi (1998)

 Taxi (1998)
Taxi n
 
Žánr: komedie
Země: Francie
Režie: Gérard Pirès, Gérard Krawczyk

(remake)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

11 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících (20...

05:15 - 05:45

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:15 - 05:55

86 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Reklama