Zari
ohodnotit

Táta na plný úvazek

Jersey Girl

Rok:
2004
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
19.8.2004
„Ben Affleck v roli osamělého otce, který možná stihne dospět a znovu se zamilovat!“
Popis / Obsah / Info k filmu Táta na plný úvazek
Olie je na vrcholu svého života i kariéry. Vede dokonalý život! Je úspešný v práci, miluje svou krásnou a půvabnou ženu, se kterou práve čeká holčičku. Najednou se vše otočí o stoosmdesát stupňů a Olie Trinke má k dokonalému životu daleko, je nezaměstnaný a single! Olie musí změnit ve svém životě od základu vše! Po smrti manželky, se musí se svým otcem v Jersey postarat o svou nyní již šestiletou dceru. Gertie, je roztomilá, krásná holčička, která s tatíčkem krásně mává a omotává si ho kolem prstíčku, ale zůstane vždy jeho zlatíčkem. Komediální drama o „tátovi na plný úvazek“, který snad stihne nejen vystoupení své dcery, ale snad se i podruhé zamilovat. A možná, že si i uvědomí, že život dá někdy pořádně zabrat a nakonec si člověk nemůže vybrat, protože ho musí brát jaký je!

Zdroj: SPI International


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Táta na plný úvazek
Ollie Trinke šéfuje hudebnímu oddělení velké newyorské PR agentury, má krásnou manželku Getrudu a právě se těší na miminko. Žena však při porodu zemře. Zatímco o novorozenou dcerku Gertie se obětavě stará jeho otec Bart, žalem zdrcený Ollie se ponoří do práce. Právě když se má konat mimořádně důležitá tiskovka, se jeho otec rozhodne k radikálnímu kroku. Je načase, aby se Ollie stal otcem, a svěří mu péči o Gertie. Stresovaný muž, který musí současně řešit plačící dítě a nespokojené novináře, marně čekající na opožděnou hvězdu tiskovky, nezvládne nápor a nevybíravě urazí novináře i nedochvilnou hvězdu. Je okamžitě propuštěn, ale v tu chvíli mu to příliš nevadí. Pochopil, že to hlavní, co opravdu chce, je být nejlepším tátou. O sedm let později žije v městečku Highlands, pracuje stejně jako otec u silničářů a snaží se co nejlépe zvládat nástrahy rodičovského života. Jednoho večera se ve videopůjčovně seznámí se studentkou May, která tu pracuje jako brigádnice. Zaskočí Ollieho, který si nenápadně chtěl vypůjčit erotický film, dotěrnými otázkami o sledování pornografie, které je tématem její diplomové práce. Zatímco Gertie je v malém městečku spokojená, Ollie stále sní o návratu do New Yorku. Zatím všechny pohovory, které absolvoval, skončily odmítnutím, tentokrát by ale snad mohl konečně dostat novou šanci. Jenže pohovor se koná ve stejnou dobu jako školní besídka, na níž měl vystoupit s Gertii ve scénce, kterou společně nacvičili.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Táta na plný úvazek
Kdysi nezávislý tvůrce nápaditých snímků, jakými byly například Zoufalec (1996, FP 5/2000 - V) či Dogma (1999, FP 3/2000), odvážně vstoupil na pole rodinných filmů a natočil sentimentální příběh o obětavém rodičovství, jejž věnoval památce svého zemřelého otce. – Ollie Trinke je úspěšný newyorský hudební publicista, miluje svou krásnou ženu a spolu s ní se těší na narození očekávaného potomka. Jenomže manželka při porodu zemře a novopečený otec se vrhne do práce, aby na své utrpení zapomněl. O miminko obětavě pečuje v New Jersey Ollieho dávno ovdovělý otec. Tomu však dojde trpělivost, a tak jednoho rána se Ollie musí o dcerku postarat sám. Otce nezajímá, že syn má mít veledůležitou tiskovou konferenci. Malá Gertie ho potřebuje. Ollie vezme dítě s sebou a ve stresu pronese na tiskovce slova, jichž bude dlouho litovat. Po sedmi letech pracuje jako řidič čistícího vozu v New Jersey a marně se snaží vrátit se do showbyznysu. Až na samém konci filmu mu ovšem dojde, že život na malém městě je přesně to, co potřebuje on, jeho milovaná, i když poněkud svéhlavá a prostořeká dcerka, jeho otec i půvabná studentka Maya, do níž se po letech půstu zakoukal. – Sladkobolný příběh na hranici kýče tak spěje od počátku k předpokládanému konci. Malá Gertie je spíše drzá než roztomilá, proměna Bena Afflecka z ambiciózního a úspěšného mladého muže v oddaného otce nic nového nepřináší. Příjemným zpestřením je se svým svérázným přístupem k přátelskému sexu ze soucitu studentka Maya v podání Liv Tylerové, což je na celý film málo. Jay a Mlčenlivej Bob se tentokrát neukáží, zato se v epizodkách mihnou Matt Damon s Jasonem Leem a také Will Smith, představující sama sebe.
-kat- Filmový přehled 2004/8


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Táta na plný úvazek
Známý americký režisér Kevin Smith (Dogma, Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder) natočil komedii o muži jménem Ollie Trinke (Ben Affleck – Daredevil, Pearl Harbor, Armageddon). Jeho nová žena Maya (Liv Tyler – Pán prstenů 1-3, Armageddon) a šestiletá dcera Gertie změní Ollieho zdánlivě neměnný život. Gertie je chytrá a velmi roztomilá a ačkoliv je schopná manipulovat s Olliem s obratností dospělého člověka, je pro něj stále tátova malá holčička. Ve vedlejších rolích se představí Jason Biggs (Prci, prci, prcičky 1-3), Jennifer Lopez (Krásná pokojská, Svatby podle Mary, Cela, U-Turn) a Matt Damon (Agent bez minulosti, Dannyho parťáci, Zachraňte vojína Ryana).


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na cestě po Mazurských jezerec...

17:00 - 17:30

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství Johanky z Arku

16:55 - 17:55

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

45 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Wanja

Wanja
Wanja

Ded na si Lolo

Ded na si Lolo
Ded na si Lolo

Naposled navštívené:
Wanja

Wanja
Wanja

Ded na si Lolo

Ded na si Lolo
Ded na si Lolo