reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tarzan a jeho družka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2009
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2011
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8237minih8237Highlander (1986) 
Highlander n
minih55529minih55529"Zenés TV színház" Osztrigás mici (1983) [TV seriál] 
"Zenés TV színház" Osztrigás mici n
minih28373minih28373Ztracený víkend (1945) 
The Lost Weekend n
minih63189minih63189Dočasný ráj (1981) 
Ideiglenes paradicsom n
minih53045minih53045Drtič kostí (2009) 
Der Knochenmann n
minih4237minih4237Bláznivá (1987) 
Nuts n
minih9697minih9697Jízda vysočinou (1961) 
Ride the High Country n
minih24937minih24937"Mrtvý" boss (1996) 
Mad Dog Time n
minih75881minih75881Laskavý dotek (2010) [TV film] 
The Client List n
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
8   - cicis
8   - clara.bow
7   - Charlie35
4   - MaKy92z
8   - Zdenek13
9   - Pankáč
8   - Smira24

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

47 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

32 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

37 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139520
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250296
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.651/0.631