Zari
ohodnotit

Tajný agent Jack T.

Fire Down Below

Další název:
Tajný agent (SK)
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
23.10.1997
„Steven Seagal znovu sám proti zlu a znovu v zájmu ekologie!“
Popis / Obsah / Info k filmu Tajný agent Jack T.
Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření o zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. Dojde k několika střetům, kdy se Jackovi podaří ubránit útokům Hannerových zabijáků. Je jen otázkou času, kdy dojde k rozhodujícímu střetnutí, v němž už síla pěstí a znalost bojového umění nebudou stačit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tajný agent Jack T.
Jack Taggart pracuje pro E.P.A. (agentura na ochranu životního prostředí). Když je brutálně zavražděn jeho přítel Frank, vydává se do malého městečka v Apalačských horách v jižním Kentucky, kde má docházet k zamořování toxickým odpadem. Zde však zjišťuje, že se jedná o složitější případ, než se na první pohled zdálo a je na něm, aby dopadl vraha...


Autor: vlk1410

Popis / Obsah / Info k filmu Tajný agent Jack T.
Poprvé s českým dabingem

Info o DVD: V mírumilovných Apalačských horách u Jacksonu v Kentucky země hoří. Toxiny, uložené v opuštěných dolech, mohou proměnit Jackson v pustinu – pokud tomu někdo neudělá přítrž. A právě to má Jack Taggert, agent Úřadu pro životní prostředí, v úmyslu.
Titulní roli ve výbušném eko-thrilleru Tajný agent Jack T. hraje Steven Seagal, jemuž v klíčových rolích sekundují Marg Helgenberger, Harry Dean Stanton, Stephen Lang, Kris Kristofferson a hudební hvězdy Levon Helm a Randy Travis. Taggert má za úkol odhalit lidi, odpovědné za zamoření půdy. A když se zločinci rozhodou ho zastavit, Taggert se do toho pustí jinak. Umí totiž lidem pěkně nakopat zadek. A umí to dobře.
Zvuková verze/formát: čeština 2.0, angličtina 5.1
Obrazový formát: 16:9
Titulky: české, anglické
Délka: 100 min.
Magic Box DVD


Popis / Obsah / Info k filmu Tajný agent Jack T.
Jack Taggart, agent Úřadu pro životní prostředí, přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření, o zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako "tesař", který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokouší zlikvidovat, ale také s místní "vyvrhelkou", sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich pomalé sbližování sice překazí její nepříjemný psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo Jackova skutečná totožnost a není třeba jednat v utajení, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. Dojde k několika dalším střetům, kdy se Jackovi podaří ubránit útokům Hannerových zabijáků, ale je jen otázkou času, kdy dojde k rozhodujícímu střetnutí, ke střetu, kdy už síla jeho pěstí a znalost bojového umění nebudou stačit.

veřejný


Popis / Obsah / Info k filmu Tajný agent Jack T.
V novém akčním snímku debutujícího režiséra F.E. Alcaly Tajný agent Jack T. uplatňuje známý představitel bojovníků Steven Seagal znovu to, co důvěrně známe z jeho četných kreací: rychlé reakce, hbitost při soubojích a přestřelkách, nesmiřitelnost vůči nepříteli a obětavou ochranu slabých a nevinných.
Pod civilním krytím dobročinného tesaře přichází agent Úřadu pro životní prodtředí Jack Taggart do bývalého hornického městečka v Apalačských horách v Kentucky. Má zajistit důkazy, spojené s nezákonným ukládáním toxických odpadů. Tím proti sobě popudí milionáře Orina Hannera, který korumpuje celý kraj a který se ve jméně dobrých zisků neváhá snížit ani k vraždě. Hannerovi muži však narazí na protivníka, jež má sice menší moc, ale zato je houževnatější a silnější. Jack po mnoha peripetiícha s pomocí několika místních lidí (včetně sympatické včelařky Sarah) obtířný úkol beze zbytku splní.

Autor/Zdroj: /Filmový přehled


Agent Federálního ekologického úřadu Jack Taggart (Steven Seagal) se vydává za nejtěžším úkolem své kariéry. Chce pomstít smrt svého věrného kolegy a odhalit tajemství, kterému byl na stopě (a kvůli kterému zemřel). Taggart se (přestrojen za potulného dobročinného truhláře) vydává do malebných kopců Kentucky, kde se děvčata jmenují "Kellogová" a dědečci vypadají buď jako plukovník Sanders nebo jako Krakonoš, aby odhalil tajemství zákeřného uhlobarona Orina Hannera (Kris Kristofferson), který ve starých štolách nechává skladovat nebezpečný toxický odpad. Samozřejmě, že Taggart nakonec pronikne hradbou mlčení vystrašených vesničanů, utká se s Orinem a dobro zvítězí (a když je spravedlnost slepá, Taggart jí pomůže svými pěstmi). A v průběhu toho všeho mu zbude i trochu času na romantiku.

Poslední Seagalův opus je typickou "akční výplní", která nebyla příliš drahá a není ani příliš akční - dočkáme se všehovšudy několika ran pěstí, pár výstřelů, jedné automobilové honičky a jednoho velkého výbuchu. Vše probíhá podle klasického, tisíckrát opakovaného schématu a dokonce by se dalo debatovat o tom, zda scénář zkušeného Jeba Stuarta, ve kterém Seagal hraje vesničanům na kytaru a opravuje jim verandy a úly, vlastně není parodií. Televizní tvůrce Félix Enríquez Alcalá režíroval "na jistotu" a vytvořil standardní seagalovský kousek, kterému to bude mnohem víc slušet na videu...

Autor/Zdroj: Fuka František/Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Manfred D. Heid

Heid Manfred D.

Naposled navštívené:
Manfred D. Heid

Heid Manfred D.