reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Světlo pro mého syna

Qualcosa di biondo

Další název:
Aurora by Night; Encounter
Žánr:
Rok:
1984
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
10/1988
„Ryze ženský způsob, jak opatřit nezbytné peníze.“

Celkové hodnocení filmu Světlo pro mého syna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2008
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5781minih5781Ďáblovo pokušení (1991) 
Un piede in paradiso n
minih9863minih9863Kalendář (1993) 
Calendar n
minih30607minih30607Jako štvaná zvěř (1975) 
La Traque n
minih16060minih16060Dr. Jekyll & Mr. Hyde (2006) 
The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde n
minih25889minih25889Armáda v sukních (1998) 
The Land Girls n
minih28268minih28268Čert ví proč (2003) 
Čert ví proč n
minih12053minih12053Marketa Lazarová (1967) 
Marketa Lazarová n
minih46533minih46533Zametač stop (2007) 
Cleaner n
minih33968minih33968Neuvěřitelně pravdivé dobrodružství dvou zamilovaných dívek (1995) 
The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love n
minih51377minih51377Hořké vzpomínky (2004) [TV film] 
The Blackwater Lightship n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
4   - curil
2   - jarda53
5   - Faye
8   - Faustka
7   - phorsky1
6   - zepo
6   - rosta12
8   - dederon
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.508/0.485