Zari
ohodnotit

Švédská trojka

Kiss Me Again

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
103 minut
„Zkuste seznámit svou ženu s milenkou. Užijete si mnoho legrace… možná.“

Obsah filmu Švédská trojka

 
Julian je pohledný a úspěšný vysokoškolský profesor, který je šťastně ženatý s Chalice. Do jejich života se ale připlete krásná studentka ze Španělska Elena. Julian se do ní bláznivě zamiluje a svou ženu podvádí, i když nerad. Rozhodne se proto k uskutečnění bláznivého plánu a přesvědčí manželku, že by si mohli zkusit sex ve třech. Samozřejmě že tou třetí je Elena.

Chalice souhlasí, ale věci nejdou tak, jak Julian původně předpokládal. Začíná mít pocit, že je pátým kolem u vozu a ženy si vystačí samy.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
William Tyler SmithWilliam Tyler Smith  
hraje:
Jeremy LondonJeremy London.....Julian [33]   
Katheryn WinnickKatheryn Winnick.....Chalice [28]   
Elisa DonovanElisa Donovan.....Malika [35]   
Mirelly TaylorMirelly Taylor.....Elena   
Siri BarucSiri Baruc.....Tara [27]   
Fred ArmisenFred Armisen.....profesor Szabo [39]   
Darrell HammondDarrell Hammond.....Michael [50]   
Evan SeinfeldEvan Seinfeld.....Starx [38]   
Claudia ShermanClaudia Sherman.....Francine   
Adam NeeAdam Nee.....David [25]   
Nate DushkuNate Dushku.....student 1 [29]   
Ernest WaddellErnest Waddell.....student 2   
Alexis IaconoAlexis Iacono.....Denise   
Stacey NapoleoneStacey Napoleone.....Sherine   
Franklin MartinFranklin Martin.....barman   
scénář:
Leonard MoretonLeonard Moreton  
hudba:
Justin SamahaJustin Samaha  
kamera:
Christopher LaVasseurChristopher LaVasseur  
střih:
Sam WilsonSam Wilson  
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Švédská trojka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2013
Láska je láska
V poslednej dobe jeden z takých tých   zvláštnejších filmov, čo som videl. Téma v   dnešnej dobe už neprekvapuje, ale je podaná tak   jemne, takže nejaké otvorené grupen akcie   nečakajte. Ono je to tak trocha o niečom inom.   Ja som vedel, že mi Starx niekoho pripomína a je   to týpek z buchačov BIOHAZARD, ale priznám sa,   že som ich nikdy moc nepočúval. Ďalej som   počul jednu príhodu (ale či ten čo mi to   rozprával hovoril pravdu neviem), ktorá dopadla   presne takto, chlap si myslel, že to bude neviem   aká bomba a stalo sa presne ako tu, že sa ocitol   akosi bokom počas tej noci. Film má dve línie.   Tá prvá ma fascinuje ešte viac. Zapálenie   americkej vlajky a následné problémy z toho.   Bolo to na vysokoškolskej prednáške, som   myslel, že akademická pôda slobode prejavu   praje, ale ktovie ako to tam fungue a všeobecne   tí Američania sú dosť patriotický. Zaujímalo   by ma ako by to dopadlo u nás. Nie som fanatický   vlastenec, ale Slovensko mám rád, na druhej   strane sloboda slova a prejavu by mala byť silno   ústavne nielen garantovaná, ale jej právo aj   dodržiavané. Teraz pozor - SPOILERIK! Táto   línia sa však končí síce pokarhaním, ale po   prevalení tej línie číslo dva, zrejme končí   jeho učenie úplne. Tá druhá dejová linka je,   že spozná žiačku (je to vysoká škola, takže   sú dospelí, ale asi konflikt záujmov), troška   prehodí iskra a pokračovanie je vlastne v   popisku. Ženy zistia, že si dosť vyhovujú a   všetko sa začína všetkým rúcať. Kým   začiatok filmu bol pomalý, uťahaný a   nezáživný, nakoniec to malo celkom spád.   Dopadlo to ako som čakal, ale je to aspoň také   nedepresívne ukončené. Na záver sa Chalice až   príliš vydávala za obeť, áno, beriem, že pre   ňu to bolo asi najkrutejšie, ale nech nezabúda,   že podvádzala tiež. Divný, rôznymi osudmi   prepletený film, ktorý má niečo do seba.   Dnešná doba je dosť skazená. Je to normálne?   Je to morálne? Ja fakt neviem. Ale vraj vo vojne   a láske neexistujú pravidla
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Švédská trojka
Ucházející drama, které je poměrně dosti   sexuálně otevřené. Námět švéské trojky je   docela zajímavý a děj měl taky hlavu a patu.   Horší to bylo u hlavních představitelů, jež   mě povětšinou moc nepřesvědčili. Našlo se i   několik scén, které by bylo vhodně z filmu   vypustit, protože spíše film natahovaly a   nudily mě.
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Občas jsem si u tohohle filmu taky připadala   jako pátý kolo u vozu. Na rozdíl od jiných   filmů má tenhle alespoň smysluplný děj, a   autoři přesně věděli, do čeho jdou.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama