reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Svatý Václav

Rok:
1929
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
4.4.1930
„Kníže Václav se pro svůj křesťanstvím podmíněný smířlivý postoj k vládě dostane do rozporu se svým bratrem Boleslavem a je úkladně zavražděn.“

Celkové hodnocení filmu Svatý Václav

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2010
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2010
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18290minih18290Řeka bez návratu (1954) 
River of No Return n
minih14904minih14904Oko jehly (1981) 
Eye of the Needle n
minih43992minih43992Ajťáci (2006) [TV seriál] 
The IT Crowd n
minih42096minih42096Dnes v jednom domě (1979) [TV seriál] 
Dnes v jednom domě n
minih46341minih46341Příšera ze šatníku (1986) 
Monster in the Closet n
minih63515minih63515Záměna (2010) 
The Switch n
minih41586minih41586Tři zločinci ve skryté pevnosti (1958) 
Kakushi-toride no san-akunin n
minih62279minih62279Varianova válka (2001) [TV film] 
Varian's War n
minih42436minih42436Manželské etudy po 20 letech (2006) [Video] 
Manželské etudy po 20 letech n
minih15886minih15886Piti Piti Pa (1970) 
L´Homme Orchestre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
8   - jarda53
9   - hvezdyn
8   - LiborF
9   - ELEONORA
7   - rosta12
10 - MetelskuBl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.587/1.561