reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Svatej z Krejcárku

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
13.3.1970

Celkové hodnocení filmu Svatej z Krejcárku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.10.2016
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.3.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2009
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49569minih49569Muž, který snil s orly (2006) [TV film] 
Uomo che sognava con le aquile n
minih48926minih48926Šibalství Scapinova (1961) [TV inscenace] 
Šibalství Scapinova n
minih22962minih22962Uvidíme všechno (1976) 
On Aura Tout Vu n
minih54879minih54879Poslední vládce větru (2010) 
The Last Airbender n
minih4979minih4979Causa králík (1979) 
n
minih39745minih39745Casino Royale (2006) 
Casino Royale n
minih18024minih18024Rošťáci (1985) 
The Goonies n
minih64090minih64090Tajomná história Tretej Ríše (1999) 
The Occult History of the Third Reich n
minih43306minih43306Dobrá rada pana Bartoše (1965) [TV hra] 
n
minih30566minih30566Šelest na srdci (1970) 
Le Souffle au coeur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
7   - cicis
8   - curil
1   - Pitryx
3   - Misantrop
7   - melakara
7   - fred.appl
7   - rosta12
9   - teisan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.435/0.413