reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Super sázka

Worth Winning

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Super sázka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2012
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65245minih65245Possession (1981) 
Possession n
minih37525minih37525Smrt pedofila (2003) [TV film] 
Smrt pedofila n
minih49792minih49792Marco Polo (2007) [TV film] 
Marco Polo n
minih106261minih106261Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) [2k digital] 
Dědictví aneb Kurvaseneříká n
minih40354minih40354Říše vlků (2005) 
L‘ Empire des loups n
minih8979minih8979Chlapi přece nepláčou (1979) 
Chlapi přece nepláčou n
minih43221minih43221Mimo zákon (2005) 
Edison n
minih12219minih12219Gideonův meč (1986) 
Sword of Gideon n
minih5142minih5142Citlivá místa (1987) 
n
minih45041minih45041Impresionisté (2006) [TV seriál] 
The Impressionists n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
5   - Prasoid
6   - Blanche21
5   - Milicent
6   - rosta12
8   - dederon
5   - Raptor150

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

58 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

63 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

103 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599814
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.657/0.633