reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Střípky lásky

A Little Romance

Rok:
1979
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Střípky lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2013
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2013
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86135minih86135Fermo posta Tinto Brass (1995) 
Fermo posta Tinto Brass n
minih48503minih48503Spirit (2008) 
The Spirit n
minih51667minih51667Romeo a Julie se berou (2005) 
O Casamento de Romeu e Julieta n
minih10986minih10986Kung-fu (1986) 
Kung fu: The Movie n
minih54643minih54643Baron od zdymadla (1960) 
Le baron de l'écluse n
minih127728minih127728Vánoční výlet (2013) [TV film] 
Holiday Road Trip n
minih30613minih30613Pouští a pralesem (1973) 
W pustyni i w puszczy n
minih4936minih4936Nebezpečný Caribik (1987) 
Caribe n
minih84607minih84607Královská aféra (2012) 
En Kongelig Affære n
minih62850minih62850Každou vteřinou (2008) 
In jeder Sekunde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
5   - curil
6   - Lienocka22
8   - oulisna
8   - rockwoman
7   - zepo
7   - Johnny1
6   - Divacek

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.466/0.445