Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Silver River
Raoul Walshe, měl šťastnou ruku, že se mu do rukou k režii dostal scénář Stephena Longstteeta, napsaný podle téměř autentického románu. Příběh začíná v době bitvy u Gettysburgu během občanské války. Důstojník Unie Michael McComb - Errol Flynn, chce zabránit, aby vojáci konfederace získali jejich peníze převážené k výplatám pro vojáky Unie, a proto vůz zapálí. Za to je nejen křivě obviněn z krádeže peněz, ale současně i z armády propuštěn.

Mike se přestěhuje na Západ, kde se stává profesionálním hráčem a dobrodruhem. Za čas se mu podaří postavit obchodní impérium, získává stříbrné doly, a spolu se svým partnerem Stanleyem Moorem - Bruce Bennet mají pod palcem průmysl, veškerou výrobu a také banky ve městě. To mu ale nestačí, protože se zakoukal do Stanleyho krásné manželky Georgie – hraje ji Ann Sheridan, ani nebrání Moorovi, aby se vydal na nebezpečný průzkum, do hor a prérie na další vytipované naleziště. Stanley je se svými průvodci napaden a zabit indiány, o čemž v podstatě McComb věděl. Zakrátko se začne o vdovu Georgií ucházet a ožení se s ní. Stává se vládcem města a jedním z nejvlivnějších mužů ve státě. Ale jeho pocit spokojenosti a triumfu netrvá dlouho. Georgie se dozvídá pravdu o smrti svého prvního muže, a také o svém druhém manželovi a Michaela opouští. Přátelé, které v hojné míře měl ať pravé, nebo falešné se od něj odvracejí. Na něm teď leží všechno špatné, ale i dobré, co kdy udělal, a pochopitelně, snad není nikdy u nikoho tak pozdě, aby mohl viník " jít do sebe", přehodnotit všechen svůj dosavadní život a ukázat, zda v něm zůstalo ještě něco dobrého….


MHCb


Autor: clara.bow

Popis / Obsah / Info k filmu Silver River
Drsný western režiséra Raoula Walshe, jehož scénář napsal podle vlastního románu Stephen Longstteet, začíná v době bitvy u Gettysburgu během občanské války. Důstojník Unie Michael McComb (Errol Flynn) chce zabránit tomu, aby vojáci konfederace získali peníze určené k vyplacení vojáků, a proto vůz jednoduše zapálí. Za to je křivě obviněn z krádeže peněz a z armády propuštěn. Mike se přestěhuje na Západ, kde se stává profesionálním gamblerem a bezohledným dobrodruhem. Postaví obchodní impérium, získá stříbrné doly a spolu se svým partnerem Stanleyem Moorem (Bruce Bennett) kontroluje všechen průmysl a banky města. To vše mu ale nestačí, jeho chamtivost nezná mezí. Protože se mu líbí Stanleyho krásná manželka Georgie (Ann Sheridan), partnera odstraní a s Georgií se ožení. Stává se tak jediným vládcem města a jedním z nejvlivnějších mužů ve státě. Ale jeho vítězství nebude trvat dlouho, Georgie zjistí ošklivou pravdu o svém druhém manželovi…
Zdroj: imdb, allmovie


Autor: Veronika42

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Odepřená spravedlnost (Justice Denied)

Odepřená spravedlnost
Justice Denied

Cukrú a Krá

Cukrú a Krá
Cukrú a Krá

Nacho Lugo

Lugo Nacho

Naposled navštívené:
Odepřená spravedlnost (Justice Denied)

Odepřená spravedlnost
Justice Denied

Cukrú a Krá

Cukrú a Krá
Cukrú a Krá

Nacho Lugo

Lugo Nacho