Duben
ohodnotit

Srdce a zbroj

I paladini - Storia d'armi e d'amori

Další název:
Hearts And Armour
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
96 minut
„Středověký příběh o nesmiřitelné nenávisti křesťanů a Maurů, ale i o lásce, magii a hrdinství, o podlosti i víře...“

Komentáře k filmu Srdce a zbroj

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Charlie35
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Žádná velká sláva, ale na   druhé straně už jsem viděl   horší pseudohistorické   filmy. Tenhle jsem zhlédnul   bez větších následků.
AGAMEMNON
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.5.2005
Mohl to být dobrý fantasy   film (měl proto všechny   předpoklady), ale bohužel   není. Hlavní podíl na tom   má špatný scénář, ve   kterém vystupují imbecilní   postavy. Italové je rádi   používají, asi si myslí   že působí srandovně. Chyba   lávky, např. polodementní   čaroděj, tři lapkové atd.   Děj je velice řídký,   postavy se přemisťují z   místa na místo, kde narazí   na kámoše (tak pokecaj),   nepřítele (posekaj), nebo   zabitýho spolubojovníka   (toho odvezou a pobrečí si).   Robertsová se pořád nějak   potuluje ve stále se více   rozpadajících šatech a   když zastaví, tak se ji   nějaký známí či neznámí   uchyl pokusí znásilnit, což   se nikdy nepovede, protože   dojde k nějakému vyrušení,   většinou od zamilovaného   blonďatého křesťanského   rytíře, který je sice   sympatický, ale moc toho   nemluví a pořád má   nahozenej ztrápenej ksicht   (má to předepsaný ve   scénáři). Film vrcholí   bitkou tří bojovníků za   každou stranu, sice trochu   pochybuji, že asiat a   černoch patřily k výbavě   maurského vojska a kostýmy   do kterejch jsou voháknutí   mne v tom utvrzují. Bitky   jsou dobrý (je jich dost),   pěkná syntezátorová hudba   (jen maurská se mi moc   nelíbila) a dobrá kamera se   snaží zachraňovat co se jen   dá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10