reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Spojení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.12.2012
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.10.2010
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.10.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19380minih19380Soudní dvůr (1983) 
The Star Chamber n
minih7072minih7072Dva nosáči tankují super (1984) 
Zwei Nasen tanken Super n
minih85560minih85560Thin Ice (2011) 
n
minih26836minih26836Génius (1969) 
n
minih16253minih16253Polib mě na rozloučenou (1982) 
Kiss Me Goodbye n
minih28870minih28870Jestřábi (1988) 
Hawks n
minih18561minih18561Sedm (1995) 
Seven n
minih47022minih47022Královna Viktorie (1954) 
Mädchenjahre einer Königin n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n
minih41769minih41769Chobotnice X (2001) [TV film] 
La Piovra X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - curil
5   - Lienocka22
5   - Mlapiska
4   - catamount
6   - rosta12
5   - 151974
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.68/0.659