reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Soukromý život

Vie Privée

Další název:
Vita privata; A Very Private Affair
Rok:
1962
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
11.9.1964

Celkové hodnocení filmu Soukromý život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2011
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2010
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.10.2008
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11982minih11982Manžel kadeřnice (1990) 
Le mari de la coiffeuse n
minih132334minih132334Trattoria (2012) 
Trattoria n
minih31843minih31843Pan Klein (1976) 
Monsieur Klein n
minih84090minih84090Byl jednou jeden Belgičan (2012) 
Il était une fois, une fois n
minih7464minih7464Experiment Eva (1985) 
n
minih58408minih58408Let 93 (2006) [TV film] 
Flight 93 n
minih33892minih3389220 miliónů mil od Země (1957) 
20 Million Miles to Earth n
minih22529minih22529Vinnetou (1963) 
Winnetou I n
minih12332minih12332Město radosti (1992) 
City of Joy n
minih10395minih10395Kokosy na sněhu (1993) 
Cool Runnings n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
8   - curil
9   - clara.bow
8   - Bara.40
8   - Faye
10 - melakara
9   - satyr
10 - oulisna
9   - Henry2222
10 - Johnny1
7   - antoninses
9   - helzapopin
9   - Smira24

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.598/0.569