Zari
ohodnotit

Soukromé očko

Sing si lip yan

Další název:
Městský lovec; City Hunter; Cheng shi lie ren; Niki Larson; 城市獵人
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
11.11.1993
„Komediální thriller plný honiček a kung-fu. V hlavní roli slavný Jackie Chan - poprvé na plátnech našich kin.“
Popis / Obsah / Info k filmu Soukromé očko
Úspěšný soukromý detektiv má za úlohu najít Shizuko, ztracenou dceru bohatého japonského podnikatele. Je to těžký úkol, protože únosci si kladou příliš tvrdé podmínky. Jakmile detektiv spatří fotky krásné Shizuko, rozhodne se udělat vše pro její vysvobození. Tvrdou pěstí a dobrým humorem detektiv překoná všechny protivníky.

Zdroj: TV Barrandov


Popis / Obsah / Info k filmu Soukromé očko
Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy.

Zdroj: AMC Networks International


Popis / Obsah / Info k filmu Soukromé očko
Zkušený detektiv hledá ztracenou Shizuko, dceru japonského tiskového magnáta. Ocitne se jako černý pasažér na jedné podezřelé lodi a navíc mu komplikuje život i žárlivá asistentka Kaori.


Popis / Obsah / Info k filmu Soukromé očko
Hongkongsko-japonský snímek Soukromé očko je sériovou kriminální veselohrou, nedosahující však ani úrovně např. série Bláznivá mise. Příběh i postavy jsou přizpůsobeny exhibici v Hongkongu velmi oblíbeného komika Jackieho Chana, kombinujícího "zábavné" grimasy s vehementní účastí v nekonečných bitkách a honičkách se svalnatými protivníky. Jako soukromý detektiv se ve společnosti své žárlivé asistentky Kari při pátrání po zmizelé dceři japonského tiskového magnáta dostane na zaoceánský parník. Zde se musí utkat s tlupou bezohledných teroristů, vedenou hamižným bělochem McDonaldem. - Příběh je rozbit na řadu dějově jen volně souvisejících většinou podprůměrných komediálních skečů. Jeden z odkazů, týkající se Bruce Leeho, tak jen odhaluje bezkoncepčnost této laciné frašky.
Filmový přehled


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

05:20 - 05:45

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe!

04:40 - 05:55

56 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Reklama