reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Soudce zvaný šerif

Le Juge Fayard dit le 'shérif'

Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
112 minut

Celkové hodnocení filmu Soudce zvaný šerif

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.2.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2010
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2013
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2014
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8187minih8187Henry: Portrét masového vraha (1986) 
Henry: Portrait of a Serial Killer n
minih23015minih23015Výstřel (1981) 
Blow Out n
minih20551minih20551Takový je byznys (1990) 
Taking Care of Business n
minih109840minih109840Dítko z pekla (2013) 
Hell Baby n
minih57413minih57413Kam zmizel ten starý song (2004) [TV cyklus] 
n
minih97255minih97255Mafia - Odhalenie - Valachi - Luciano - Genovese - Hollywood (1997) [DVD] 
La Cosa Nostra - Mafia an Exposé: Valachi / Luciano / Genovese / Hollywood n
minih54555minih54555Csongor és Tünde (1976) [TV film] 
Csongor és Tünde n
minih54198minih54198Poslední velký bojovník (1994) 
Squanto: A Warrior’s Tale n
minih131376minih131376Král Joe (1999) 
Joe the King n
minih53051minih53051Sirotek (1976) 
Árvácska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.2 %
9   - cicis
10 - curil
6   - Edward52
8   - Bara.40
8   - Charlie35
7   - Faye
5   - ponorka.ba
8   - thefj
8   - oulisna
8   - biokys
9   - kapelnik

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád (1980) [TV cykl...

07:30 - 09:00

88 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

58 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 6.585/6.552