reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti

Gloomy Sunday - Ein Lied von Liebe und Tod

Další název:
Smutná nedeľa - Pieseň o láske a smrti; Szomorú vasárnap; The Piano Player
Rok:
1999
Délka:
112 minut

Celkové hodnocení filmu Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.9.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2013
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.10.2007
LukášDrutarovský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2015
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2007
mardo13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53894minih53894Hrozba (1977) 
La menace n
minih79909minih79909Jack a obři (2013) 
Jack the Giant Slayer n
minih54984minih54984Black Sabbath: Never Say Die (1984) [DVD] 
n
minih56570minih56570Heaven Before I Die (1997) 
Heaven Before I Die n
minih48671minih48671Admirál (2008) 
Admiral n
minih30808minih30808Fifi pírko (1965) 
Fifi la plume n
minih24802minih24802Vím, že jsi vrah (1971) 
Vím, že jsi vrah n
minih25545minih25545Něco na té Mary je (1998) 
There's Something About Mary n
minih48048minih48048Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008) 
How to Lose Friends & Alienate People n
minih46130minih46130Sen noci svatojánské (1969) [TV film] 
Le Songe d'une nuit d'été n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
9   - cicis
8   - Lienocka22
8   - mat.ilda
8   - Andrejevna

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.237/0.215