reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrtící zóna

Outside Ozona

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Smrtící zóna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.6.2012
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2012
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.2.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26682minih26682Odhalenie Alžbety Báthoryčky (1965) 
Odhalenie Alžbety Báthoryčky n
minih37067minih37067Seržant York (1941) 
Sergeant York n
minih38539minih3853913 mrtvých mužů (2003) 
13 Dead Men n
minih128979minih128979Stážista (2015) 
The Intern n
minih105683minih105683Běž a skoč! (2013) 
Run & Jump n
minih49379minih49379Až uslyšíš zvony (1969) 
Kad čuješ zvona n
minih49391minih49391Hrstka statečných (1959) 
Never So Few n
minih27664minih27664Gang policajtů (1997) 
Gang Related n
minih50953minih50953Uleeovo zlato (1997) 
Ulee's Gold n
minih7680minih7680Flintstouni - Dino hlava rodiny (1994) 
The Flintstones: The Best of Dino n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
7   - curil
8   - satyr
7   - Petak69
7   - Mystery.Il
5   - Elementik
4   - oulisna

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

17:30 - 17:45

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128908

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.463/0.446