reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.12.2016 a svátek má Vratislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrtící žár

Dead Head

Další název:
I Fought the Law; Dead Heat - Tödliches Rennen
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
120 minut
„Jsou na stopě největší vraždy své kariéry. Jejich vlastní.“

Celkové hodnocení filmu Smrtící žár

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2014
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2011
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.9.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2011
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53491minih53491Veselý prachy (2006) 
Funny Money n
minih24340minih24340Ženská věznice (1986) 
Reform School Girls n
minih12343minih12343Město žen (1980) 
La Cite Des Femmes n
minih27592minih27592Paní Brownová (1997) 
Mrs. Brown n
minih6004minih6004Démanty noci (1964) 
Démanty noci n
minih28488minih28488Velký šprým (1999) 
The Big Tease n
minih20511minih20511Tajný závod (1976) 
The Gumball Rally n
minih78677minih78677Snil jsem pod vodou (2008) 
J'ai ręvé sous l'eau n
minih26911minih26911Blízke diaľavy (1979) 
Blízke diaľavy n
minih6038minih6038Den Triffidů (1962) 
The Day of the Triffids n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
8   - curil
5   - RM
2   - Pixel116
7   - Obivan
5   - luan66
5   - Macek8
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139617
Osobností: 599674
Fotografií: 517500
Plakátů: 250490
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Andělin popel (2000)

Andělin popel
Andělin popel je film pro   otrlé diváky, ale určitě   má svoje kvality, to   nepopírám. Komu nevadí   beznaděj, strádání a bída   a to všechno více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

The Tunnel (2011)

Byl jsem POSRANEJ strachy!!!

The Tunnel
Začátek trošku nudí a   celkový dojem kazí pár   nelogičností, ale tím   výčet mínusů končí.   Výborná děsivá atmoška,   lekačky, zajímavá více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Ghoul (2015)

Ghoul
Nikdy jsem nechtěla uvěřit   tomu, že by Češi natočili   horror a ke všemu tak   skvělý! Pár   "šťastlivců", kterým se do   ruky dostala více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.582/0.56