Zari
ohodnotit

Smrtící instinkt [Video]

Bound by Lies

Další název:
Betrayed / Podvedení (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
85 minut
„Detektiv se při vyšetřování vraždy zaplétá s jednou z podezřelých.“
Popis / Obsah / Info k filmu Smrtící instinkt
Detektiv Max Garret byl suspendován za porušení policejních předpisů a poslán na šest měsíců na nucenou dovolenou. rozpadá se mu manželství, jeho žena mu neustále vyčítá, že je pořád v práci a nemá na ni čas. A proto uvítá, že bude s nadporučíkem Fultonem vyšetřovat podivné úmrtí. Nejdřív to vypadá na sebevraždu zfetovaného tuláka, ale pak se ukáže, že byl zavražděn. V domě, kde se to stalo, se setká se smyslnou fotografkou Laurou, která si libuje v podivných erotických hrách. Max je Laurou zcela fascinován, nedokáže se ubránit její spalující vášni a porušuje kvůli ní obvyklé pracovní postupy. Jeho kolega ho varuje, že právě ona je podezřelá i z dalších vražd. Pak se ale ozve skutečný vrah, který unese Maxovu ženu a hrozí, že ji zabije...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Smrtící instinkt
Detektiv Max Garret ([lidi=17914]Stephen Baldwin[/lidi) dostal za nepovedenou akci půl roku nucené dovolené. Manželství s jeho ženou Dianou (Gladys Jimenez) mu zrovna moc neklape a tak uvítá, když ho znovu povolají k vraždě feťáka Lennyho (Sean Cardillo). Zde dostane nového parťáka - poručíka Eddie Fultona (Ch. Malik Whitfield). Je to dost zláštní případ.

Figuruje v něm také extra vagantní fotografka Laura Cross (Kristy Swanson), která fotí těžce erotické násilné fotky. A dále její přátelé - lesba Randi (Natassia Malthe) a gay Manny (Julian Acosta). Hlavním podezřelým se stává majitel domu Gus Boyle (Kevin Chamberlin), který Lauru už dlouho šmíroval a sbíral její fotografie. Garret to zjistí a sám použije jeho špehýrky k vlastnímu pozorování Laury do níž se zjevně zamiloval.

Jí to nevadí, protože ho sama provokativně svádí a dokonce ho přizve k fotografování. Když ji Garret hlídá, poté, co Boyle zranil Fultona, uprchl. Garret fotí Lauru v erotických pózách a nakonec se s ní vyspí, což vidí z protějšího bytu poručík Fulton, který s ní měl už dřív více než podivné pletky.

Fulton chce Garreta z případu odvolat, ale nestane se tak, protože se objeví Boyle, který unese Garretovu ženu Dianu. Teď chce, aby Garret přišel na střechu Boylova domu i s Laurou, kterou Boyle miluje a chce ji ochraňovat. Chce ji vyměnit za Dianu. To se vzápětí stane a Garret Boyla nakonec zastřelí.


Pozn. aut: Popisek vznikl za spolupráce Hortensie.


Autor: M.A.G.

Popis / Obsah / Info k filmu Smrtící instinkt
Detektiv Max Carret (Stephen Baldwin) byl na šest měsíců suspendován za porušení policejních předpisů. Po návratu do služby má společně s nadporučíkem Eddie Fultonem (Charles Malik Whitfield) vyšetřit zjevnou sebevraždu pouličního tuláka.
Brzy vyjde najevo, že tato smrt je součástí řádění sériového vraha a jejich další pátrání je zavede do studia Laury Cross (Kristy Swanson), inteligentní a smyslné fotografky, která si libuje v podivných erotických hrách. Max je Laurou zcela fascinován a nedokáže se ubránit její spalující vášni. Max se zaplétá s Laurou čím dál tím víc a porušuje tak obvyklé pracovní postupy, což by ho ale mohlo zavést do náruče vraha ...
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

17:40 - 18:00

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - První kontakt - Setkání s mimo...

17:30 - 18:20

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama