reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.1.2017 a svátek má Běla. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smím prosit?

Shall We Dansu?

Další název:
Smiem prosiť? (SK) / Shall We Dance?
Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
13.5.1999
„Šlechetná nevěra po japonsku.“

Celkové hodnocení filmu Smím prosit?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2012
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2014
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2009
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.6.2009
d.lilien
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
Virginiaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2014
O.Roy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86651minih86651Deset století architektury (1997) [TV cyklus] 
n
minih20755minih20755Ten kluk je postrach 2 (1991) 
Problem Child 2 n
minih42921minih42921Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (1985) [TV hra] 
n
minih67488minih67488Mýty a fakta historie - Válečníci (2007) [TV seriál] 
Warriors n
minih65710minih65710To Save a Life (2009) 
To Save a Life n
minih24955minih24955Tajemství loňského léta (1997) 
I Know What You Did Last Summer n
minih44699minih44699Rudé komando (1999) 
Running Red n
minih2363minih23632x2 v posteli s nebesy (1964) 
n
minih14100minih14100Neslyším zlo (1993) 
Hear No Evil n
minih11685minih11685Zloději času (1981) 
Time Bandits n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Smím prosit? (2004)

 Smím prosit? (2004)
Smím prosit? n
Shall We Dance?
Žánr: komedie / romantický / taneční
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Peter Chelsom

(remake)

Hodnocení filmu

71.7 %
6   - curil
6   - hvezdyn
8   - AGAMEMNON
6   - stanko
8   - Kycky
9   - mikee007
8   - peter22
8   - Zdenek13
5   - fernetgin
8   - d.lilien
7   - Virginiaa
7   - O.Roy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140575
Osobností: 602665
Fotografií: 520708
Plakátů: 252188
Obsahů a biografií: 129570

Poslední komentáře

The Autopsy of Jane Doe (2016)

The Autopsy of Jane Doe
Docela povedený   horůrek,nevzpomínám si že   bych z pitevny už něco   viděl a nebylo to špatný   ,prostředí na horor jak   dělaný,atmosféra více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnic...

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
Ne moc působivá pohádka pro   děti, kteří ději zřejmě   moc neporozumí. Děj bitek je   pro malé diváky spíše   odstrašující. Dospělý   divák si ale film náramně   užije od začátku do samého   konce.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 6 / 10

Hvězdná brána (1994)

Hvězdná brána
Tvůrci se zřejmě zabývali   egyptologií, přičemž   sáhli i po nejznámější   teorii platící do   dnešních, která vzniká   vždy, když si vědci více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

Akcny narez No.II

G.I. Joe 2: Odveta
Pokracovanie akcneho filmu ma   nesklamalo.
Pridalo na   zaujimavom hereckom obsadeni a   vizualnych efektoch,co je pre   tento typ filmu   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

G.I.Joe (2009)

Akcna oddychovka.

G.I.Joe
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.428