reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Slon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2016
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2010
anetaaneta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.10.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2016
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2006
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.8.2009
Koldyn11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.5.2010
filaendless
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2009
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2013
Le_Chuck
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2007
ondey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2007
Greny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25714minih25714Pád Itálie (1981) 
Pad Italije n
minih44958minih44958Sbohem, baby (2007) 
Gone Baby Gone n
minih19563minih19563Stalag 17 (1953) 
Stalag 17 n
minih2550minih2550Adelheid (1969) 
Adelheid n
minih140819minih140819Každý milion dobrý (2016) [TV film] 
n
minih51024minih51024Profesionální lovec 2 (1997) 
Hardball n
minih40256minih40256Škola superhrdinů (2005) 
Sky High n
minih37204minih37204Společník (2003) [TV film] 
n
minih19997minih19997Svědomí (1948) 
Svědomí n
minih43057minih43057Arthur a Minimojové (2006) 
Arthur et les Minimoys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
5   - řepešínský
7   - hvezdyn
8   - Justik66
6   - mat.ilda
7   - vojtam
6   - Snura
8   - xebece
7   - rosta12
9   - anetaaneta
7   - MysteryIll
7   - Topi
1   - Kloby
5   - Koldyn11
7   - filaendles
3   - Moutain
6   - Le_Chuck
10 - ondey
8   - Greny

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

56 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

16 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

1 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.612/1.579