reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Slepá spravedlnost [TV film]

Blind Justice

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
85 minut
„Canaan, slepý pistolník, je zpět, aby se pomstil!“

Celkové hodnocení filmu Slepá spravedlnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2010
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2011
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31648minih31648Místo nahoře (2004) [TV seriál] 
Místo nahoře n
minih90292minih90292Drsná hra (2012) 
Comme un homme n
minih67199minih67199Tintin a chrám Slunce (1969) 
Tintin et le temple du soleil n
minih118586minih118586Dopisy ze sousedství (2011) 
Next Door Letters n
minih47500minih47500Televizní hrátky (2006) 
The TV Set n
minih19788minih19788Strom na dřeváky (1978) 
L'albero degli zoccoli n
minih35341minih35341Bláznivý šaman (2001) 
Mr. Bones n
minih40521minih40521Apokalypsa (2006) 
Southland Tales n
minih14512minih14512Nováček (1990) 
The Freshman n
minih71745minih71745V zajetí posedlosti (2006) [TV film] 
The Obsession n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
7   - curil
8   - ajaajena
7   - Bara.40
8   - RM
6   - vlk1410
6   - R.RICKIE
8   - satyr
7   - Petak69
8   - oulisna
9   - olgpet
9   - kapelnik
7   - tvo
5   - LadaMVK
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.464/0.44