reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Slečna Marplová: Karibská záhada [TV film]

A Caribbean Mystery

Další název:
Agatha Christie's A Caribbean Mystery
Rok:
1983
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Slečna Marplová: Karibská záhada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2011
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11757minih11757Láska nebeská (1987) 
Made in Heaven n
minih38399minih38399Závod (2002) 
Le Raid n
minih52889minih52889Letka 633 (1964) 
633 Squadron n
minih43209minih43209Lady Hamiltonová (1941/1) 
Lady Hamilton n
minih78418minih78418Jízda o život (2007) 
Dangerous Parking n
minih26960minih26960Nezvaný host (1969) 
Nezvaný host n
minih60968minih60968Hadí jáma a kyvadlo (1967) 
Die Schlangengrube und das Pendel n
minih41722minih41722Duch času (1990) [TV film] 
Duch času n
minih30540minih30540Rogopag (1963) 
Rogopag n
minih34346minih34346Oblak nad Gangou (2001) 
Felhö a Gangesz felett n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
8   - cicis
6   - curil
7   - melakara
8   - satyr
10 - PERNIKAR
10 - sebsen

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

1 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

41 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.47/0.449