Zari
ohodnotit

Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější

Miss Congeniality 2:Armed and Fabulos

Další název:
Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná; Miss Undercover 2
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
21.4.2005
„Pokud jde o pomoc přátelům, neexistuje nic, co by jí zastavilo ...“
Popis / Obsah / Info k filmu Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Agentka FBI Gracie Hartová se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí nečekaně komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti a v médiích. To by však znamenalo, že bude muset znovu podstoupit zkrášlovací proceduru a změnit své chování. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Žena nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s ráznou, ambiciózní agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a nakonec projde pro ni ponižujícím procesem zkrášlení pod vedením změkčilého poradce Joela. O rok později je ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka a asistentka. To všechno se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé ze soutěže Miss, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiser. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. Získá na svou stranu mladého agenta Jeffa Foremana, a dokonce samotnou Sam. Společně se dostanou únoscům na stopu, způsobí však tolik pozdvižení, že ji vedení odvolá. Gracie pochopí, že její přátelé jsou v ohrožení života, a s pomocí Sam a Jeffa se je rozhodne zachránit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullock) se poté, co zneškodnila hrozbu slavnostnímu vyhlášení Miss Spojených států přes noc stala senzací pro média. Díky tomu se však už nemůže věnovat své práci tajné agentky a tak souhlasí, že se stane „tváří FBI“ v talk show. Tuto práci bere na začátku s odporem, ale brzy si zvykne na zájem okolí a netrvá dlouho, než se jí její role zalíbí. Její partnerka Sam (Regina King) je tvrdá, ambiciózní agentka, která rozhodně nepatří zrovna mezi její fanynky a tak jako první poukáže na to, že se Gracie proměňuje v rozmazlenou Barbie. Jenže když je v Las Vegas unesena Gaciina nejlepší kamarádka a vítězka soutěže Miss Spojených států Cheryl, tak se její pud bojovat proti zločinu rychle vrátí. Nejvyšší šarže FBI však nechtějí riskovat ztrátu své největší devizy v oblasti PR, a tak Gracie zakazují účast na případu a pověřují Sam, aby jí držela pod kontrolou ...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Díky svému úspěchu na soutěži Miss se stala oficiální, mediální tváří FBI a účastní se nejrůznějších Talk-show. Gracie má také novou partnerku (Regina King), agentku, která má problémy ovládat svůj vztek a navíc si o rozmazlené Gracie myslí svoje. Když však dojde k únosu Graciiných přátel, nic nezabrání speciální agentce GS13 vrhnout se opět do akce ještě s větším nasazením než kdykoliv dříve!!!
DVD Express


Popis / Obsah / Info k filmu Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Pokračování snímku Slečna Drsňák (2000, FP 4/2001), jež pod názvem Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější natočil John Pasquin, stvrzuje snahu Sandry Bullockové upevnit si pozici v komediálním žánru. - Agentka FBI Gracie Hartová, která se v předchozím snímku ze služebních důvodů zúčastnila celonárodního kola volby Miss USA, aby zabránila teroristickému útoku, se i tentokrát musí vzdát svého chlapáckého chování a neupraveného vzhledu. Popularita totiž bezprostředně ohrožuje její práci v FBI a ženě se nevede ani v soukromí: vztah s kolegou Ericem právě zkrachoval. Gracie musí opustit profesi agentky a přijmout úkol reprezentovat svůj úřad v médiích. V roli „Tváře FBI“ se z ní však stává netýkavá, samolibá manekýna. Teprve únos kamarádky, Miss USA Cheryl, a populárního moderátora Stana Fieldse, ji postupně dostává do bývalé formy. V Las Vegas, kam byla poslána jen proto, aby uklidnila veřejné mínění, se Gracie vedle bezohledných únosců musí utkat i s místním šéfem FBI, samolibým Collinsem. Kolekci vedlejších postav, pomáhajících hrdince v její cestě zpět k sobě samé, tentokrát představuje drsná černá agentka Sam Fullerová, mladý lasvegaský kolega Jeff Foreman a zženštilý poradce pro otázky krásy Joel. – Bullocková jako hlavní představitelka a spoluproducentka zřejmě předpokládala, že diváky uspokojí opakováním a rozmělněním motivů z předchozího filmu. Proměna Gracie v povrchní fiflenu je však podána nevěrohodně a stejně jako většina ostatních dějových zvratů působí křečovitě. Výsledek, jejž korunuje předvídatelné naučení „zůstaň svá“ a nečekaně protimužské ladění, je nakonec překvapivě nudný. O komediálním talentu protagonistky, jejíž herecký výkon se omezuje na „směšné“ pitvoření, se tak dá dost pochybovat.
-ap-, Filmový přehled 2005/5


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Slečna Drsňák (2000)

 Slečna Drsňák (2000)
Slečna Drsňák n
Miss Congeniality
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: Donald Petrie

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Společně to zvládnem!

20:10 - 21:25

29 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední ostří hoši (1976)

20:30 - 22:10

9 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

19 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Zrádci

20:15 - 21:35

24 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Reklama