reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Slečinky z Rochefortu

Les Demoiselles de Rochefort

Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
122 minut

Celkové hodnocení filmu Slečinky z Rochefortu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2009
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2007
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
danavra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44142minih44142ABBA: 30 let (2004) [Video] 
Super Troupers: 30 Years of ABBA n
minih13983minih13983Nenapravitelný (1975) 
L'Incorrigible n
minih9769minih9769Jsem děvče s čertem v těle (1933) 
n
minih64555minih64555Zkouška (2009) 
Exam n
minih16732minih16732Pouta (1961) 
Pouta n
minih22924minih22924Ostermanův víkend (1983) 
The Osterman Weekend n
minih69508minih69508Naše první Vánoce (2008) [TV film] 
Our First Christmas n
minih7235minih7235Ed Wood (1994) 
Ed Wood n
minih58168minih58168Kuky se vrací (2010) 
Kuky se vrací n
minih141021minih141021Linka modlitby (2015) 
Dial a Prayer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.8 %
8   - cicis
8   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Charlie35
7   - Faye
8   - Nasudr
10 - melakara
7   - olgab
8   - phorsky1
10 - dederon
8   - Johnny1
8   - Zdenek13
8   - Angelo.Fer
10 - Dagfra3
8   - west2
8   - danavra

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.531/0.504