reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skutečná fikce

Shilje sanghwang

Další název:
Real Fiction; 실제 상황
Rok:
2000
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Skutečná fikce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2006
Karabekian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.7.2006
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.6.2011
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
altmann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45914minih45914Než ďábel zjistí, že seš mrtvej (2007) 
Before the Devil Knows You're Dead n
minih41919minih41919Vražda prvního stupně (1995) 
Murder in the First n
minih18097minih18097Roztržitý (1970) 
Le Distrait n
minih16344minih16344Pomáda 2 (1981) 
Grease 2 n
minih43277minih43277Miss Potter (2006) 
Miss Potter n
minih40490minih40490Hezké chvilky bez záruky (2006) 
n
minih49940minih49940Zákop (1999) 
The Trench n
minih37473minih37473Český sen (2004) 
n
minih27184minih27184Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 
La Moutarde me monte au nez n
minih28078minih28078V kůži Johna Malkoviche (1999) 
Being John Malkovich n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - Justik66
8   - Faye
6   - Angelo.Fer
5   - Karabekian
5   - menderly
8   - ladynka
9   - altmann
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.203/0.183