reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skryté zlo

The Underneath

Rok:
1994
Délka:
95 minut
„Pro vášeň, zradu a vraždu... není lepší místo než domov“

Celkové hodnocení filmu Skryté zlo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2010
leunka592
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.10.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2014
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11017minih11017Kvočny a Král (1974) 
n
minih34438minih34438Šípková Růženka aneb Spící krasavice (1989) 
Ibara hime matawa Nemuri hime n
minih41040minih41040Bratr a sestra (1985) [TV inscenace] 
Bratr a sestra n
minih36787minih36787Choking Hazard (2004) 
n
minih4831minih4831Byl jednou jeden dům (1974) [TV seriál] 
n
minih25115minih25115Žoldáci (1981) 
The Dogs of War n
minih71447minih71447Jiná země (2011) 
Another Earth n
minih83487minih83487Barbaři (1987) 
The Barbarians n
minih18431minih18431Samotář v Seattlu (1993) 
Sleepless In Seattle n
minih47405minih47405Jaro (2000) [TV film] 
The Spring n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
7   - curil
5   - RM
5   - MaKy92z
8   - oulisna
7   - zepo
6   - Dex
6   - rosta12
3   - leunka592
10 - Gremmie
5   - Lenickaaa

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

46 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

11 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.975/0.952