reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skřekot [Video]

Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th

Další název:
Vím co jsi dělal minulý pátek 13.
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Skřekot

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57% (30 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2008
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2013
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.6.2008
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2010
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2015
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.8.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.12.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.11.2013
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2008
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2007
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2012
magorfkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2010
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2011
Parvati
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.7.2007
Ziidgaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.12.2004
vratik7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.6.2008
Radenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2008
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2011
kamisu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2008
mark120
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.6.2015
anr1100
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2013
MovieFan55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih16890minih16890Prázdniny pana Hulota (1953) 
Les vacances de monsieur Hulot n
minih71691minih71691Maltézský sokol (1968) [TV inscenace] 
Maltézský sokol n
minih17327minih17327Příběh opravdového člověka (1948) 
Pověsť o nastojaščem čeloveke n
minih27660minih27660Montana (1997) 
Montana n
minih40820minih40820Annapolis (2006) 
Annapolis n
minih4404minih4404Bohové musí být šílení (1980) 
The Gods Must Be Crazy n
minih27729minih27729Dlouhé lodě Vikingů (1963) 
The Long Ships n
minih44549minih44549Tenká modrá linie (1995) [TV seriál] 
The Thin Blue Line n
minih6328minih6328Discopříběh 2 (1991) 
Discopříběh 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57 %
6   - curil
9   - Justik66
7   - ignac1
6   - volam.sa.p
2   - Mlapiska
7   - seagal
4   - johnny-rk
6   - Kycky
1   - Xpojntman
8   - oulisna
6   - kahi
4   - Scifista
3   - ASPHALT
7   - fingon
7   - vampyer
8   - Tristan_
10 - Stallone56
2   - magorfklec
9   - beretap
8   - Sandruska

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599561
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.411/0.382