Zari
ohodnotit

Skóruj

Balls of Fury

Další název:
40 mm zuřivosti
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
29.11.2007
Popis / Obsah / Info k filmu Skóruj
Randy Daytona (Dan Fogler) byl okouzlující a slavný šampion v ping-pongu. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde platí jediné pravidlo: Žádná pravidla nejsou. V sázce jsou život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově kriminální komedii Chyť mě, když to dokážeš).

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Skóruj
Bláznivou akční komedii Skóruj! z prostředí ping-pongu natočil režisér Robert Ben Garant (nar. 1970) ve spolupráci se scenáristou Thomasem Lennonem, s nímž v minulosti napsal např. scénář k fantastické komedii Noc v muzeu (2006, FP 2/2007). – Randy Daytona byl jako chlapec šampionem ve stolním tenisu. Jeho závratná kariéra však skončila, když mu boss triád Feng zavraždil otce. Randyho po letech kontaktuje agent FBI se žádostí o pomoc při rozbití organizace, vedené Fengem. Chce, aby se zúčastnil turnaje velmistrů v ping-pongu. Obtloustlého muže, který se s pálkou jen předvádí v zapadlém kabaretu, dostane znovu do formy slepý čínský mistr Wong a jeho přitažlivá neteř Maggie. Jejich svěřenec zvítězí nad nejlepším hráčem čínské čtvrti Drakem, a pak už ho čeká obtížné klání v sídle mocného Fenga… - Dějově chudý snímek stojí na jednoduchém schematu a je poskládán z neinvenčních scén. Napínavé zápasy stolního tenisu střídají akční boje kung-fu a kromě komických okamžiků ve filmu nechybí ani romantické chvíle.
-dh-, Filmový přehled 2008/1


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Skóruj
Bývalý ping-pongový šampión je pověřen vládou infiltrovat podsvětí a zúčastnit se ilegálního světového turnaje, kde neplatí žádná pravidla. Musí zneškodnit organizátora zápasu, obávaného zločineckého bosse (Christopher Walken).
Jediným pravidlem jsou žádná pravidla! Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat... Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš).


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:45 - 05:10

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

04:50 - 05:20

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:00 - 05:55

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dobrodružství (Avantjura)

Dobrodružství
Avantjura

Naposled navštívené:
Dobrodružství (Avantjura)

Dobrodružství
Avantjura