reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skok do tmy

Rok:
1964
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
28.8.1964

Celkové hodnocení filmu Skok do tmy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.12.2015
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2015
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5142minih5142Citlivá místa (1987) 
n
minih43022minih43022Střelný prach (1985) 
Poroch n
minih25734minih25734Na plný pecky (1995) 
Empire Records n
minih19036minih19036Slepá zuřivost (1990) 
Blind Fury n
minih14822minih14822Ohavný dr. Phibes (1971) 
The Abominable Dr. Phibes n
minih65372minih65372Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (1984) [TV film] 
The Zany Adventures of Robin Hood n
minih41680minih41680Žoldáci spravedlnosti (2006) [Video] 
Mercenary for Justice n
minih29837minih29837Děti ze slatin (1998) 
Les enfants du marais n
minih49248minih49248Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš (2010) [TV film] 
n
minih30482minih30482Mackennovo zlato (1969) 
Mackenna's Gold n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
6   - Erkul
5   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - Misantrop
8   - jambroz58
7   - tvo
3   - anubis1234

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

10 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.727/0.707