Zari
ohodnotit

Šílený rande

My Boss's Daughter

Další název:
Dcera mého šéfa / Šialené rande (SK)
Rok:
2003
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
15.4.2004
„Do některejch věcí se fakt nepouštěj!“
Popis / Obsah / Info k filmu Šílený rande
Tom Stanfield pracuje v nakladatelství Jacka Taylora a rád by povýšil z oddělení rešerší do tvůrčího. Sadistický šéf ale raději lidi vyhazuje, než povyšuje. Na Toma se však zřejmě usmálo štěstí, když ho Taylorova atraktivní dcera Lisa pozve na rande. Ve skutečnosti ho čeká jen Taylor, který mu oznámí, že Lisa odjela s nápadníkem Hansem a on také odjíždí, takže je třeba pohlídat jeho dům a postarat se o jeho oblíbenou sovu. Sotva Taylor odjede, u domu se dveře netrhnou. Nejprve se objeví šéfův syn Red a požádá ho, aby předal balíček, pro který si přijde gangster T. J. Vzápětí se objeví vyhozená Audrey, která si hodlá se šéfem promluvit. Pravá katastrofa vypukne, když se Tom pokusí nakrmit sovu. Nejprve mu utečou bílé myšky, které měla mít k večeři, a vzápětí uletí i pták. Zatímco se ho zoufalý mladík pokouší najít, Audrey rozjede mejdan s kamarády Speedem, Darrylem a Tinou. Do toho se vrátí Lisa, která se rozešla s Hansem, a při hledání myšky se s ní Tom začne sbližovat. Jenže už je zpátky T. J., který začne demolovat dům, vzápětí Red, Hans a nakonec zraněná sousedka Julie. A tak Tom hledá sovu, pokouší se zpacifikovat návštěvníky a usmířit se s Lisou. A když už se zdá, že nemůže být hůř, vrátí se Jack Taylor.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Šílený rande
Jack Taylor šéfuje velkému americkému nakladatelství, Lisa Taylorová je jeho krásná dcera, Tom Stansfield jeden z jeho řadových zaměstnanců. Lisa poprosí Toma, aby večer hlídal dům jejího otce, jelikož večer se chystá na večírek a otec odjíždí pryč. Tom z totální zamilovanosti a poblázněnosti vše chápe jako pozvánku na rande a myslí, že na party vyráží s Lisou.

Místo rande s Lisou je postaven před nesnadný úkol, babysitovat oblíbeného šéfova domácího mazlíčka - sovu a dohlédnout na dům. Úkol mu však komplikují neustálé návštěvy včetně Lisina staršího bratra, který je na útěku před místními drogovými dealery ... Během nepřítomnosti šéfa i jeho dcery se z domu stávají trosky!

Zdroj: SPI International


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Šílený rande
Když je mladík Tom (Ashton Kutcher – Líbánky, Hele vole, kde mám káru?) pozván ke svému šéfovi, domnívá se, že to bude ideální příležitost seznámit se blíže s krásnou šéfovou dcerou Lisou (Tara Reid – Sexy párty, Prci, prci, prcičky). Místo rande s Lisou ale má pohlídat sovu – oblíbeného šéfova domácího mazlíčka. Jeho úkol mu však komplikují neustálé návštěvy včetně Lisina staršího bratra, který je na útěku před místními drogovými dealery … Další z řady bláznivých komedií režiséra Davida Zuckera (Scary Movie 3, Bláznivá střela, Připoutejte se, prosím!).


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Šílený rande
Snímek Davida Zuckera Šílený rande těží z obliby obhroublých teenagerských komedií; je ovšem jen narychlo odbytým odvarem. – Slušňácký mladík Tom prožije šílených čtyřiadvacet hodin, když má hlídat sovu svého šéfa, mocného a sadistického nakladatele. V bossově vile se pochopitelně objeví moře lidí, kteří tam nemají co dělat a kteří Tomovi způsobí nekončící proud útrap. Za odměnu však mladík nakonec získá půvabnou šéfovu dceru Lisu. – Tvůrci si libují ve vulgaritách, jež však tentokrát netěží příliš ze sexu, nýbrž z domněle humorných situací. Na rozdíl od souběžně uváděné parodie Scary Movie 3 tentokrát David Zucker trefil notně vedle.
Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2004/5


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na cestě po Mazurských jezerec...

00:25 - 00:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - První dny

00:35 - 01:05

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:05 - 01:10

35 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:35 - 01:30

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Cesar Rodriguez

Rodriguez Cesar

Naposled navštívené:
Cesar Rodriguez

Rodriguez Cesar