reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sharkyho mašina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.7.2011
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2015
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2011
iviik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9422minih9422Jdi za mámou, táta pracuje (1978) 
Va voir maman, papa travaille n
minih41834minih41834Dr. Dolittle 3 (2006) [Video] 
Dr. Dolittle 3 n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih67922minih67922OSS 117: Ztracen v Riu (2009) 
OSS 117: Rio ne répond plus n
minih98212minih98212Drsňačky (2013) 
The Heat n
minih38659minih38659Na dotek (2004) 
Closer n
minih16297minih16297Scanner 2: Volkinova pomsta (1994) 
Scanner Cop 2 n
minih77586minih77586Zlaté Vánoce (2009) 
A Golden Christmas n
minih10664minih10664Krajina stínů (1993) 
Shadowlands n
minih36994minih36994Na Větrné hůrce (1939) 
Wuthering Heights n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 %
9   - curil
8   - hvezdyn
8   - Bara.40
6   - RM
7   - FrankieOnd
8   - Charlie35
8   - R.RICKIE
8   - oulisna
8   - rosta12
8   - iviik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.619/0.592