Zari
ohodnotit

Inteligence [TV seriál]

Intelligence

Další název:
Kyberagent
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
43 minut, 13 epizod
„Mozek je také sval.“

Obsah filmu Inteligence

 
Gabriel má high-tech technologii ve svém mozku – počítačový mikročip. S tímto implantátem je Gabriel vůbec prvním člověkem, který je přímo připojen na celosvětovou informační sít a má tak kompletní přístup k internetu, telefonu i satelitním datům. Může se nabourat do jakéhokoliv datového centra, získat přístupové heslo a pomoci tak chránit Spojené státy před nepřáteli. Jeho nadřízená Lillian Strandová (Marg Helgenberger),známá z kriminálky Las Vegas, ředitelka americké agentury pro kybernetiku, najme agentku tajné služby Riley Nealovou (...
 
Související odkaz
 
Inteligence: Mozek je také sval

Proslavil se jako Ztracený drsňák Sawyer, ale vždycky chtěl být špionem. Hlavním lákadlem nového akčního sci-fi seriálu Inteligence je charismatický Josh Holloway. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2016
Intelligence
Prvá Séria - 8/10

Intelligence je   futuristická akčnejšia kriminálka, ktorá   vsádza všetko na kvalitných hercov, zaujímavé   nápady a na miestami mimoriadne (Na seriál)   kvalitne spracované akčné scénky (Ako   inováciami tak aj kamerovo) ... dobrý príklad   posledného atribútu je hneď prvá epizóda,   konkrétne prestrelka medzi Ztrateným Joshom a   neznámymi Japoncami (Alebo Kórejcami?) kde náš   hlavný hrdina využíva nielen svoje strelecké   schopnosti ale aj svoj mikročip, ktorý mu   nejeden krát pomôže Wallhackom alebo iným   výhodou nad svojimi súpermi. Jedinou väčšou   nevýhodou tohto seriálu je bohužiaľ len jedna   sezóna, kde aj keď väčšina línií je   uzavretých aj tak končí seriál istým   cliffhangerom a chcelo by to aspoň ešte 10   epizód alebo nejaký filmík kde by sa úplne   všetko ukončilo. Intelligence je teda výbornou   futuro-kriminálkou, ktorá zabaví každého   milovníka sci-fi a dobrých prípad so štipkou   akcie.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2015
Slušný špionážní seriál, kde hubená Meghan   "Karkulka" Ory chrání Joshe   "Ztraceného" Hollowaye, kterému   přibyly vrásky a ubylo blonďaté   háro.
Jednotlivé díly jsou uzavřené, linie   se ztracenou manželkou poměrně rychle ukončena   (nebo ne?), aby nic nebránilo případné   milostné zápletce.Krve pomálu, nápady a   technika vévodí, Marg v roli šéfky má v   záloze spoustu tajemství a pouštět se s ní do   křížku není radno.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama