reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Senzi mama

Další název:
Na budúcú nedeľu; Gavalieri
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
86 minut, 2411 metrů
Premiéra v ČR:
19.3.1965
„Příběh z našeho města o prvním vážném rozhodnutí.“

Celkové hodnocení filmu Senzi mama

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.1.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
Blasel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2014
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4567minih4567Brancaleone na křížové výpravě (1970) 
Brancaleone alle crociate n
minih52836minih52836Demeterovci (1976) 
n
minih64008minih64008Mafioso (2001) [Video] 
n
minih38688minih38688Kafe a cigára (2003) 
Coffee and Cigarettes n
minih38784minih38784Exil (2004) 
Exils n
minih14673minih14673Obrazy starého sveta (1972) 
n
minih55351minih55351Yago, syn džungle (2001) [TV seriál] 
Yago, pasión Morena n
minih35342minih35342Žába k zulíbání (2002) 
The Hot Chick n
minih43196minih43196Směr smrt (2006) [TV film] 
Last Exit n
minih62821minih62821Zlá sezóna (1985) 
The Mean Season n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 %
7   - jarda53
8   - Nasudr
8   - rosta12
9   - dederon
7   - tvo
8   - Blasel
10 - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.343/0.323