reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sentiment

Rok:
2003
Délka:
72 minut
Premiéra v ČR:
6.11.2003
„Film inspirovaný setkáním s režisérem Vláčilem a jeho filmy.“

Celkové hodnocení filmu Sentiment

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2006
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2008
Karabekian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.7.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18170minih18170Rudý úsvit (1984) 
Red Dawn n
minih44407minih4440730 dní dlouhá noc (2007) 
30 Days of Night n
minih29474minih29474Jdi za svým srdcem (2000) 
Where The Heart Is n
minih24760minih24760Tři tuny prachu (1960) 
n
minih41624minih41624O líném Honzovi (1977) [TV inscenace] 
O líném Honzovi n
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih96751minih96751Dívka (2012/1) [TV film] 
The Girl n
minih40214minih40214Bambiho mládí (1986) 
Junosť Bembi n
minih30871minih30871Pozvání pro pistolníka (1964) 
Invitation to a Gunfighter n
minih56780minih56780Než řekneš ano (2009) [TV film] 
Before You Say 'I Do' n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
9   - curil
8   - Agostino
8   - fingon
8   - Angelo.Fer
8   - corado
10 - Karabekian

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

42 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh Lázní Čeladná

02:50 - 03:05

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.971/1.941