reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Semafor - J. Suchý a J. Šlitr I., II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2009
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2009
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
tomasd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40328minih40328Plavba smrti (1998) [TV film] 
Voyage of Terror n
minih9876minih9876Kam se poděla sedmá rota (1973) 
Mais Ou Est Donc Passée La 7eme Compagnie? n
minih48819minih48819Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008) 
The Sisterhood of the Traveling Pants 2 n
minih16178minih16178Pochoduj nebo zemři (1977) 
March or Die n
minih38285minih38285Dannyho parťáci 2 (2004) 
Ocean´s Twelve n
minih47640minih47640Ferda mravenec (1960) [TV seriál] 
n
minih39220minih39220Návrat do 36. komnaty Shaolinu (1980) 
Shao Lin da peng da shi; Return to 36th Chamber n
minih52051minih52051Svatí válečníci (2005) [TV film] 
Holy Warriors - Richard the Lionheart and Saladin n
minih34732minih34732Rváči (2002) 
Dirty Deeds n
minih39669minih39669Nenávist (2004) 
The Grudge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
8   - R.RICKIE
8   - thefj
8   - Strength
10 - oulisna
10 - trampnet
9   - tvo
9   - tomasd
5   - pet007

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

56 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:05 - 03:30

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.302/0.278