reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Scooby Doo a ostrov zombií [Video]

Scooby-Doo On Zombie Island

Další název:
Scooby-Doo na ostrove Zombiov (SK)
Rok:
1998
Délka:
74 minut

Celkové hodnocení filmu Scooby Doo a ostrov zombií

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.6% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.7.2011
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.7.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.5.2007
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2015
mocca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2011
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2007
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2011
Verona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.7.2011
Kosturik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2013
wewere
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2011
Radenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
palmicka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2010
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2009
lilinkamirovska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2009
Verča73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2009
TINI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2008
pitrisov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2008
Danona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2308minih2308... a pátý jezdec Strach (1964) 
n
minih42738minih42738Déjà Vu (2006) 
Deja Vu n
minih4469minih4469Bonnie a Clyde po italsku (1982) 
Bonnie e Clyde all'italiana n
minih47349minih47349Quantum of Solace (2008) 
Quantum of Solace n
minih35810minih35810Agent z Hong Kongu (2001) 
Dak miu mai shing n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih21977minih21977Ve službách Jejího Veličenstva (1969) 
On Her Majesty's Secret Service n
minih48435minih48435Bolt - pes pro každý případ (2008) 
Bolt n
minih47286minih47286Stařec a moře (1958) 
The Old Man and the Sea n
minih40075minih40075Evropský gigolo (2005) 
Deuce Bigalow: European Gigolo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.6 %
5   - ignac1
10 - 261972
3   - PORTER
5   - Faye
8   - satyr
6   - Kycky
5   - MaKy92z
5   - Strength
7   - Elda1
10 - Gremmie
6   - mocca
7   - Samanta
10 - DARKEN88
2   - Verona
7   - Kosturik
8   - wewere
8   - Radenka
7   - PetrB.
4   - palmicka22
9   - trslk

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

13 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.175/0.15