reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Samota [TV film]

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
77 minut
„Vilma Cibulková a Jiří Štěpnička v manželském dramatu, poznamenaném nepříznivou silou osudu“

Celkové hodnocení filmu Samota

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.9.2007
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2005
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2010
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.10.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2009
Koimisto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.10.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Divizna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21111minih21111Život je krásný (1946) 
It's a Wonderful Life n
minih30997minih30997Před svatbou ne! (2001) 
Heartbreakers n
minih9545minih9545Její lékař (1933) 
n
minih86100minih86100Rána pod pás (1981) [TV inscenace] 
Rána pod pás n
minih66935minih66935Underworld: Probuzení (2012) 
Underworld: Awakening n
minih46624minih46624Láska in memoriam (2007) [TV film] 
Láska in memoriam n
minih9213minih9213Já to tedy beru, šéfe! (1978) 
n
minih56352minih56352Výměna manželek (2004) [TV pořad] 
Výměna manželek n
minih31232minih31232Monte Walsh (1970) 
Monte Walsh n
minih53527minih53527Dorian Gray (2009) 
Dorian Gray n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.5 %
5   - hvezdyn
7   - Ingrid
9   - Faustka
8   - caligari
8   - xebece
9   - Blanche21
8   - zepo
5   - Koimisto
7   - rosta12
5   - tvo
6   - Sheriff.Ja
7   - blackpoint
9   - Divizna

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.184/0.163