Zari
ohodnotit

Salton Sea

The Salton Sea

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
103 minut
„Muzikant obětoval život i budoucnost pomstě poté, co se jeho snoubenka stala náhodnou obětí mafiánského vyřizování účtů.“
Popis / Obsah / Info k filmu Salton Sea
Tom van Allen byl talentovaný trumpetista, který měl vše, co si mohl přát. Vyhlídky na skvělou budoucnost jazzového muzikanta, krásnou a hodnou manželku, spokojený život v Los Angeles. Jenže to všechno se v jediném okamžiku změnilo a ponechalo jeho život i budoucnost v troskách. A přitom stačilo, aby se nestavili na večeři v motelu v Salton Sea. V jeho zákulisí totiž drogová mafie vyráběla drogy a právě když tu zamilovaná dvojice večeřela, vtrhlo sem komando konkurencí najatých zabijáků a v následné přestřelce byl Tom zraněn a jeho manželka zastřelena. Tom se zhroutil a to jediné co ho drží při životě je touha po krvavé odplatě, pro kterou je odhodlán udělat cokoli. Změnil si jméno, potetoval tělo, odvrhl svou minulost i budoucnost a ve světě drog, násilí a špíny pátrá po vrazích své ženy. Tom, který si teď říká Danny Parker, zosnuje plán, který by mu mohl získat dost peněz na to, aby mohl zmizet a současně ho dostane vrahům na dosah. S pomocí svého přítele Jimmyho zprostředkuje velký obchod mezi překupníkem Bubbou a beznosým psychopatem přezdívaným Medvídek Pú. Situaci ovšem poněkud komplikuje jeho vztah s pohlednou sousedkou Colette, která má své vlastní temné tajemství, a již se pokouší zachránit ze vztahu s brutálním přítelem Quincym.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Salton Sea
Jeden jediný víkend změní zcela život jazzového muzikanta Dannyho Parkera (Val Kilmer). Tráví slunečný den na pláži se svou milovanou ženou a odkládá návrat do města. Oba se rozhodnou strávit noc v příjemném motelu Salton Sea. Bohužel právě ten večer dojde v motelu k vyřizování účtů dvou drogových gangů. Danny je při přestřelce těžce zraněný a jeho manželka je zastřelena. Danny se zásahem osudu stává těžce závislým na drogách, pohybuje se v komunitě stejně podobných lidí, udává zkorumpované policii své přátele, jen aby přežil a měl na drogy. Po čase narazí na pravděpodobnou stopu vrahů a rozhodne se pomstít. Čeká ho těžký boj proti neporovnatelně silnějšímu soupeři. Ale i samotný trumpeťák má šanci.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Salton Sea
Manželka jazzového trumpetisty Dannyho Parkera byla zavražděna a Danny tomu nemohl nijak zabránit. S odplatou v srdci, se rozhodne vypátrat, kdo a proč jeho život změnil v peklo.

Autor/Zdroj: /DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nicolino Matera

Matera Nicolino

Naposled navštívené:
Nicolino Matera

Matera Nicolino