reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sabrina jede do Říma [TV film]

Sabrina goes to Roma

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Sabrina jede do Říma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2011
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2009
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2009
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
lada2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2008
Harper
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009
krecicelili
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2009
maros31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20229minih20229Škola otců (1957) 
n
minih37135minih37135Holky při tom nepláčou (2002) 
Grosse Mädchen weinen nicht n
minih4738minih4738Buddy (1997) 
Buddy n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih40658minih40658Serenity (2005) 
Serenity n
minih47842minih47842Proč jsem se jen ženil? (2007) 
Why Did I Get Married? n
minih5628minih5628Čínský měsíc (1994) 
China Moon n
minih49171minih49171Poslední den prázdnin (2007) [TV film] 
The Last Day of Summer n
minih9634minih9634Ještě větší blbec, než jsme doufali (1994) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - Justik66
6   - Lienocka22
6   - ignac1
7   - Kycky
8   - miroslav22
9   - dep
7   - Sandruska
10 - Hannah98
6   - sarka76
6   - lada2
4   - Harper
10 - lilinkamir
10 - krecicelil
5   - maros31

TV Program

ČT1 - Drátařík a hruška moudrosti (2...

13:05 - 14:00

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Uzda krásnýho života

13:35 - 14:15

13 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:40 - 13:55

68 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

63 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139657
Osobností: 599779
Fotografií: 517544
Plakátů: 250498
Obsahů a biografií: 128950

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.306/0.277