reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Růžová jí sluší

Pretty in Pink

Rok:
1986
Délka:
96 minut
„80 léta na střední škole v USA…“

Celkové hodnocení filmu Růžová jí sluší

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2013
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2009
Rival
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2015
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.8.2008
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2013
Krypton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3223minih3223Árie pro atleta (zápasníka) (1979) 
Aria dla atlety n
minih58223minih58223Škola života (2009) 
An Education n
minih66943minih66943Happy Feet 2 (2011) 
Happpy Feet Two n
minih31999minih31999Naděje umírá poslední (1989) 
Chances Are n
minih106682minih106682To je šoubyznys (1995) [TV seriál] 
n
minih40727minih40727V jako Vendeta (2006) 
V for Vendetta n
minih143655minih143655Mrtvý bod (2015) [TV seriál] 
Blindspot n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih43975minih43975Nepřemožitelný bukanýr (1976) 
Swashbuckler n
minih16665minih16665Poslíček lásky (1937) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
6   - curil
6   - ajaajena
7   - RM
8   - Kycky
7   - oulisna
8   - rockwoman
8   - Rival
4   - Geralt07
7   - tempuss
1   - Krypton

TV Program

ČT1 - Kočka není pes

04:50 - 05:20

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž

04:35 - 05:00

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

04:10 - 06:25

44 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.441/0.418