Zari
ohodnotit

Růže a prsten [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
86 minut
„Zvítězí kouzlo anebo pravá láska?“
Popis / Obsah / Info k filmu Růže a prsten
Kdysi jedna rozmarná čarodějka vytvořila dvě kouzelné věci - růži a prsten - a obdařila je magickými vlastnostmi. Kdo je má u sebe, ten vzbuzuje u opačného pohlaví lásku. O rozmarech lásky, založené na kouzlu prstenu a růže, vypráví televizní pohádka z roku 1971, která vznikla podle předlohy anglického klasika W. M. Thackeraye. Princ Vavřín v ní nakonec bude milovat svou Bětušku a princezna Andělka dostane za muže prince Bulku a kromě toho se ještě mnoho zábavného a popleteného uděje.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Růže a prsten
O rozmarech lásky, založené na kouzlu prstenu a růže, vypráví půvabná a vtipná televizní pohádka z roku 1971, jež byla natočena dle předlohy anglického romanopisce a žurnlisty Williama Makepeace Thackeraye.
Kdysi byly rozmarnou čarodějnicí vytvořeny dva magické předměty v podobě růže a prstenu. Každý, kdo je nosí u sebe, je milován osobami opačného pohlaví. Na této zápletce je postaven zábavný i popletený děj, v jehož finále nakonec princ Vavřín bude milovat Bětušku a princezna Andělka dostane prince Bulku...


Autor: qerulant

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama