reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ruth to vidí jinak [TV film]

Další název:
Voníš jako tenkrát
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
86 minut
„Michaela Kuklová a Jitka Schneiderová v televizním filmu režisérky Jitky Němcové milovaly jednoho muže a osudově si tím zkomplikovaly život.“

Celkové hodnocení filmu Ruth to vidí jinak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2012
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.5.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.7.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.9.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2013
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2009
Neo87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
TerezaPu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24105minih24105Zrodila se hvězda (1954) 
A Star Is Born n
minih6026minih6026Den nezávislosti (1996) 
Independence Day n
minih28204minih28204Zatraceni (2001) 
Zatraceni n
minih3417minih3417Babe (1991) 
Babe n
minih47034minih47034Street Kings (2008) 
Králové ulice n
minih24521minih24521Svědectví mrtvých očí (1971) 
Svědectví mrtvých očí n
minih41001minih41001Bez ženské a bez tabáku (1980) [TV seriál] 
n
minih43594minih43594Chirurgové (2005) [TV seriál] 
Grey's Anatomy n
minih49507minih49507Hvězdy nad Syslím údolím (1986) [TV minisérie] 
Hvězdy nad Syslím údolím n
minih20673minih20673Táto, sežeň štěně! (1964) 
Táto, sežeň štěně! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.8 %
7   - argenson
6   - Frolíček
8   - Faye
3   - melakara
4   - Faustka
9   - oulisna
6   - Milicent
7   - rosta12
6   - AlbertPeta
7   - Neo87
8   - SaraPDG
2   - TerezaPu

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

4 minut již uběhlo
116 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

34 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.264/0.241