reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ruslan a Ludmila

Ruslan i Ljudmila

Další název:
Руслан и Людмила
Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
150 minut

Celkové hodnocení filmu Ruslan a Ludmila

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2010
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2011
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2011
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41852minih41852Medvídek (2007) 
Medvídek n
minih25124minih25124Godzilla (1998) 
Godzilla n
minih48641minih48641Fresh Prince (1990) [TV seriál] 
The Fresh Prince of Bel-Air n
minih37521minih37521Demon Lover (2002) 
Demonlover n
minih4416minih4416Boj o oheň (1981) 
La guerre du feu n
minih18928minih18928Skleněný dům (1981) 
n
minih39467minih39467Alpha Dog (2005) 
Alpha Dog n
minih65746minih65746Childrens' Hospital (2008) [TV seriál] 
Childrens' Hospital n
minih43878minih43878V ostře sledovaném pásmu (1978) 
V zone osobogo vnimaniya n
minih26564minih26564Běh černé kočky (1998) 
Black Cat Run n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81 %
7   - green-tea
7   - hvezdyn
8   - satyr
9   - rimeon
8   - Kycky
10 - oulisna
8   - mancika.n
7   - vrub
8   - Janinka73
9   - nireo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.375/0.355