reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rukopis nalezený v Zaragoze

Rękopis znaleziony w Saragossie

Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
175 minut
„Polský dobrodružný film se Zbigniewem Cybulkim v halvní roli.“

Celkové hodnocení filmu Rukopis nalezený v Zaragoze

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.7.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2012
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48920minih48920Magdalena Dobromila Rettigová (1961) [TV inscenace] 
n
minih134863minih134863Klikaři (2013) 
Lucky Them n
minih57403minih57403Dva na silnici (1929) 
Bacon Grabbers n
minih112288minih112288Náhodný cíl (2005) 
Target of Opportunity n
minih11081minih11081Lady a Tramp (1955) 
Lady and the Tramp n
minih101852minih101852Všichni rodiče jsou divní (1991) 
And You Thought Your Parents Were Weird n
minih38464minih38464Nevyjasněná úmrtí - Herec Karel Höger (2000) [TV pořad] 
n
minih39632minih39632Spider-Man 3 (2007) 
Spider-Man 3 n
minih47702minih47702Krásnější než sen (1942) 
You Were Never Loverier n
minih12462minih12462Miliónový brouk (1979) 
Piedone d'Egitto n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
8   - curil
8   - clara.bow
8   - melakara
10 - Zimmy871
9   - dederon
8   - Gucia
7   - Alfonc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.458/1.431