reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Robinson Crusoe a jeho Pátek

Man Friday

Další název:
Člověk Pátek
Rok:
1975
Délka:
115 minut
„Další verze filmového ztvárnění románu Daniela Defoa o osudech bílého trosečníka a jeho divošského přítele Pátka“

Celkové hodnocení filmu Robinson Crusoe a jeho Pátek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13832minih13832Nefňukej, veverko! (1988) 
Nefňukej, veverko! n
minih45395minih45395Básník a vladař (1948) 
Ališer Navoi n
minih39556minih39556Agentura Pepa (1976) [TV inscenace] 
n
minih43425minih43425Samotář Jim (2005) 
Lonesome Jim n
minih20121minih20121Šarlatové písmeno (1995) 
The Scarlet Letter n
minih23151minih23151Vzácné plemeno (1966) 
The Rare Breed n
minih75910minih75910Superman/Batman: Apokalypsa (2010) [Video] 
Superman/Batman: Apocalypse n
minih8675minih8675Hraběnka Coselová (1968) 
Hrabina Cosel n
minih2705minih2705Act Without Words I (2000) [TV film] 
Act Without Words I n
minih118205minih118205Ty nejlepší časy (1986) 
The Best of Times n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
7   - curil
8   - Agostino
8   - Strength
8   - Johnny1
7   - Zdenek13
8   - bolzanos

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - trombóza

12:10 - 12:30

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

4 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.431/0.41