reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rapsodie v Miami

Miami Rhapsody

Rok:
1995
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
14.9.1995
„Manželství a věrnost nejdou vždy ruku v ruce...“

Celkové hodnocení filmu Rapsodie v Miami

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.5% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2009
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2015
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.8.2013
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2014
vorenus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2007
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2014
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2007
Dzorden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.9.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2007
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2008
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007
Felda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39227minih39227Pes, který měl rád vlaky (1977) 
Pas koji je voleo vozove n
minih52403minih52403Frigo má smůlu (1922) 
Daydreams n
minih31057minih31057Město strachu (1984/1) 
Fear City n
minih25282minih25282Alf versus U.S. Army (1996) [TV film] 
Project: ALF n
minih39017minih39017Byl jednou jeden (1967) 
C'era una volta n
minih39961minih39961Šifra (2003) [TV film] 
Entrusted n
minih23763minih23763Zelig (1983) 
Zelig n
minih7770minih7770Freddyho smrt - poslední noční můra (1991) 
Freddy's Dead: The Final Nightmare n
minih32633minih32633Věznice (2000) 
Animal Factory n
minih32625minih32625Kurs sebeovládání (2003) 
Anger Management n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.5 %
6   - curil
7   - jorgemar
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
5   - Petak69
5   - Mystery.Il
6   - vorenus
7   - extremek.c
8   - Rendys
10 - Gremmie
6   - yoogurt
4   - Dzorden
7   - KURUAZIE
8   - Kloby
5   - moramp
6   - Lenickaaa
4   - Felda

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

39 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517105
Plakátů: 250295
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.439/0.416