Zari
ohodnotit

Rande s celebritou

Win a Date with Tad Hamilton!

Další název:
Total verknallt in Tad Hamilton
Rok:
2004
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
29.4.2004
„O slavném herci, věrném kamarádovi a dívce, která si mezi nimi musí vybrat toho pravého.“
Popis / Obsah / Info k filmu Rande s celebritou
Tad Hamilton je úspěšný hollywoodský herec a bouřlivák, milovaný zástupy fanynek a reportéry bulvárních plátků, které bohatě zásobuje skandály. V naději, že alespoň trochu vylepší jeho pověst, vymyslí jeho manažer mediálně přitažlivou akci. Vítěz internetové soutěže se dočká romantické večeře se svým idolem. Podmínkou je přihláška a zaplacení poplatku sta dolarů, který bude věnován Tadově charitativní nadaci. Jednou z milionů nadšených dívek, které si nenechají ujít jediný Tadův film, je Rosalee Futchová z Fraziers Bottom. S pomocí kolegů z obchodu se jí podaří zaplatit poplatek a zvítězí. Odlétá na schůzku snů do Hollywoodu, vyprovázena nejlepšími kamarády Cathy a Petem, který ji dlouho tajně miluje. V hektickém velkoměstě se sice Rosalee cítí nesvá, přesto je šťastná. Kupodivu i sobecký Tad je svěží sympatickou dívkou okouzlen. Setkání s obyčejným životem ho nadchne natolik, že ji chce znovu vidět a vydá se za ní. Čím je s ní déle, tím víc ji miluje, a dokonce uvažuje o tom, že svůj velkoměstský život vymění za maloměstský klid. Ve Fraziers Bottom jsou všichni nadšeni, že se slavné hvězdě zalíbila dívka z jejich městečka. Tedy všichni kromě Tadova agenta a Petea, jenž to považuje od života za podraz. Snadné to nemá ani Rosalee. Má si vybrat krásného, bohatého hollywoodského idola, po němž šílí holky z celého světa, nebo skromného věrného kamaráda, který jí vždy stál po boku?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rande s celebritou
Hlavní hrdinkou filmu je mladá dívka Rosalee Futchová, která bydlí v malém středoamerickém městě Fraziers Bottom v Západní Virginii. Rosalee se zúčastní internetové soutěže o romantickou večeři s hollywoodským playboyem Tadem Hamiltonem. Tad je milovaný zástupy fanynek a reportéry bulvárních plátků, kteří milují jeho skandální historky. Tadův agent, aby trochu vylepšil bouřlivákovu pověst, vymyslí právě internetovou akci. Jedinou podmínku účasti je zaslat sto dolarů, které Tad následně věnuje nadačnímu fondu. Právě Rosalee se stane tou šťastnou výherkyní a odjždí do Hollywoodu společně se svou přítelkyní Cindy a kamarádem Petem, který ji mimochodem už dlouho miluje. Rosalee je v Hollywoodu nesvá, rušné město zase ráda vymění za poklidné rodné město. Ovšem s Tadem se dějí podivné věci, je sympatickou a beprostřední dívkou okouzlen a chce jí vidět znovu. Vydá se za Rosalee do Fraziers Bottom, kde jsou všichni nadšeni, že jejich rodačka upoutala takovou hollywoodskou hvězdu. Tad dokonce i v duši připouští, že by se mohl do města přestěhovat, ale to se pranic nelíbí jeho agentovi a manažerovi, kteří mají s Tadem úplně jiné plány. Kdo je rovněž nespokojený, je Pete, který to považuje za další podraz od svého nešťastného osudu. Ale zdaleka nejhůř je na tom Rosalee, na ní leží rozhodnutí, zda se rozhodne pro bohatého hollywoodského floutka, anebo pro věrného kamaráda, se kterým vyrůstala.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Rande s celebritou
Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje.
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

19 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 05:59

4 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

64 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Reklama